Смотрю, многие снимают косметику с лица гидрофильным маслом и даже умываются им. Разве можно маслом снять макияж и тем более умываться? Кожа разве не становится жирнее.
Смотрю, многие снимают косметику с лица гидрофильным маслом и даже умываются им. Разве можно маслом снять макияж и тем более умываться? Кожа разве не становится жирнее.
Ну нет) Гидрофилка ведь при контакте с водой становится пенкой. А насчёт того, чтановится ли цожа жирнее, это как выбирете, какой состав у средства. У меня гидрофилка не жирнит и не сушит, а сохраняет гидролипидный баланс кожи. Сухость и жирность как раз ведь от нарушения этого баланса.
Вот это мегасредство. Где его можно взять? В аптеке?
Я тоже пользуюсь гидрофилкой только корейской очень нравится
Привіт. Я Альона - активно вивчаю косметологію,а також маю інтрнет-магазин корейської косметики. Прийшла сюди для допомоги дівчатам, які не знають, як підібрати догляд.
Гідрофільна олія або гідрофільний сорбет обов'язкові для використання тільки в таких випадках:
- якщо необхідно змити макіяж - будь який
- якщо необхідно змити сонцезахисний крем
- якщо у вас жирна шкіра і є схильність до прищів - саме гідрофільні засоби змивають надлишковий себум зі шкіри, підчищають пори
Гідрофільну олію необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО змивати пінкою або гелем для вмивання.
ГІдрофільна олія + пінка = 2-етапне очищення, використовується тільки ввечері.
Пінка зранку та ввечері
Якщо я вам допомогла, буду рада бачити вас в моєму блозі в Інстаграм @iconic.com.ua
Інтернет-магазин
https://iconic.com.ua/
На перше замовлення 10% знижка на весь асортимент, окрім акційних позицій