Показано з 1 по 3 з 3

Тема: Яке дзеркало обрати?

Новичок KiraL

Яке дзеркало обрати?

Хочу подарувати подрузі на день народження дзеркало у вітальню. Але трохи затруднююся із вибором. Адже асортимент у магазинах великий, і вибрати щось універсальне, щоб підійшло під всі стилі інтер'єру, не так просто. Підкажіть, які будуть варіанти?

Новичок
    Said Thank You
    4
    Я вважаю, що краще купувати щось універсальне. Таке дзеркало ваша подруга зможе повісити чи поставити у будь-якій кімнаті. Особисто я люблю такі речі, які можна ставити будь де і вони будуть там, як на місці, адже сама дуже часто роблю у квартирі перестановку меблів. Тож, думаю, дзеркало в металевій рамі буде ідеально підходити до будь-якого інтер'єру. Ось тут можете подивитися різні варіанти https://zerkala.lviv.ua/categories/v-metalevii-ramtsi . Крім того, можете додатково замовити підсвітку. Тоді біля такого дзеркала дуже добре буде наносити макіяж.

Новичок KiraL
    Дякую за варіант, який ви запропонували. Зараз гляну, що там є. Я маю уявлення про те, яке дзеркало вона хоче, думаю, зможу обрати. А тим більше, якщо додатково можна замовляти якісь опції, спробую зробити цей подарунок найкращим.

Мітки цієї теми